To nye bryg på vej

  • Knut 

Havnefogedens Porter 7%

Porteren er engelsk øltype og navnet kommer af det engelske ord for havnearbejder  – ”porter”. Vores porteren er en bitter øl, hvor der er anvendt to klassiske humletyper, hvor den ene er blevet dyrket helt tilbage til 1800 tallet. Sort som natten, men med et strejf af blomsteragtig sødme, kaffe og  lakrids. Havnefogedens porter har fået et ekstra skud humle.

Foto af Brian Hansen, Roskilde

Vi tager til Randers Bryghus og brygger Havnefogedens porterden 26. august.

nyhedsbillede

Devil Hopped Dubbel 8%

Mørk og stærk belgisk Ale, men samtidigt rund, blød og let krydret. Kombinationen af  en højere gæringstemperatur og mørk belgisk kandissirup, giver  en helt karakteristisk sødme.  Devil Hopped Dubbel har fået et ordentligt skud Mosaic, late hopping, som udover at give en dejlig blød og krydret aroma og tilføjer øllen smagen af ananas.

Foto Rune Kristiansen, Haugesund Norge

Devil Hopped Dubbel