Far og søn byder jer velkommen i "stuen" på Algade 53 i Roskilde.

Beliggende i hjertet af Roskilde -kun 150m fra Roskilde Station.

Bistro, Bryghus & Bottleshop

Hygge, mangfoldighed og patina præger indretningen og indstillingen.

Vi elsker klassiske danske retter og tilbereder eller tilbyder dem ofte med øl fra eget bryghus: Bryghuset Røde Port.

I bistroen kan du nyde hjemmelavet mad og hjemmebrygget øl.

Bryghuset ligger på Køgevej 206 og forsyner vores fadølshaner med fadøl for enhver smag.

I bottleshoppen kan du finde over 100 forskellige øl fra Roskildes bryghuse samt andre nationale og internationale bryggerier.

LIVE MUSIK hver fredag kl. 20:00.


Åbningstider

Tirsdag – Onsdag    16:00 – 21:00
Torsdag – Lørdag
    12:00 – 00:00
Søndag
                        Lukket
Mandag
                       Lukket

Frokost                       12:00-15:00        Aften              16:00-20:00

I køkkenets åbningstid er reservationer forbeholdt spisende gæster.

Gennemsnits bookinglængde er på 120 min.
Skriv endelig en note ved booking hvis i ønsker mere tid.

Er i en større gruppe drikkende gæster kan i booke bord på

tlf: 42 54 40 66

Frokost og aften på Røde Port Bistro

Til frokost serverer vi højtbelagte smørrebrød, frokostplatte og “Kokkens Frokost”, som skifter løbende.

Til aften serverer vi hver uge en ny “Ugens Ret” og “Ugens Dessert”.

Vi tilbyder også “Kokkens Sidevogne”, som udskiftes med råvarerne i sæson, hvert kvartal.

Derudover kan du både til frokost og aften sætte tænderne i Roskildes, måske, bedste flæskestegssandwich stegt og infused med bryghusets amerikanske IPA “Nuggacilla”.

Ugens Ret

Menuer

Bottleshoppen

Eller "flaskeforretningen", men det starter jo ikke med "B".

Her har vi specielt et stort udvalg fra blandt andet de lokale bryghuse og forskellige polske bryghuse.

Gaveæsker, gavekort og glas er også til salg.


Ved køb i bottleshoppen er der altid 20% at spare.

Bryghus

Bryghuset Røde Port er startet i 2016 af de to daværende folkeskolelærere Morten Østergaard og Knut Eirik Sandvik.

De startede i kælder og madkundskabslokale på den skole de arbejdede på, vandt i 2016 Danmarksmesterskabet for håndbryggere og brygger nu på Køgevej 206 i Roskilde og på Randers Bryghus ved større partier.

Knuts søn, Jens Evald Sandvik, er i oplæring hos dem og prøver kræfter med forskellige "small batch"-bryg, der løber fra hanerne i bistroen.

Kom forbi!

Læs mere om Bryghuset Røde Port

Du har måske kun fået den halve historie?
Læs mere om, hvordan Bryghuset Røde Port startede og vores mange øl!


Kontakt os

Tlf: ´+4542544066

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål, kan du altid sende os en mail på info@roedeport-bistro.dk