Artikel i Roskilde-avisen “Paperboy”

Vi er blevet interviewet af Roskildes nye lokalavis “Paperboy” af deres kanon-dygtige journalist Thomas Skov. Med overskriften “Ridderne af Røde Port” fortæller vi lidt mere om, hvordan Bryghuset Røde Port opstod og hvad vores ambitioner er for bryggeriet. Vi er stadig meget overraskede og stolte over den store interesse for vores projekt.

I mellemtiden har vi også været i Randers for at sætte det næste storbryg igang, denne gang vores sorte øl “Havnefogedens Porter”. Elskere af sort øl og specielt portere har noget at glæde sig til. Sorte øl er lidt af en mundfuld og måske er sorte øl normalt ikke din foretrukne øl, men vi håber på at kunne omvende dig!

Du kan læse artiklen “Roskildes nye bryggere” i Paperboy her.

Følg os på facebook, hvor vi holder dig opdateret med events og nyheder.